Δομημένη Καλωδίωση - Οπτικές Ίνες

Ασύρματα Δίκτυα - Wifi

Η Smart Technologies χρησιμοποιώντας την μακροχρόνια εμπειρία  του τεχνικού της τμήματος, έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες  λύσεις στον χώρο των ασυρμάτων δικτύων. Έχοντας ολοκληρώσει και παραδώσει με επιτυχία ένα μεγάλο εύρος μελετών και εγκαταστάσεων, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες δημοσίων φορέων, μητροπολιτικών δικτύων, ξενοδοχειακών μονάδων και κάθε είδους  εταιριών .

Read more ...

Δομημένη Καλωδίωση

 Στα πλαίσια παροχής  εξειδικευμένων υπηρεσιών η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων. Η δομημένη καλωδίωση είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού δικτύου και η σωστή μελέτη βοηθάει  το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Read more ...

Οπτικές Ίνες

Οι οπτικές ίνες βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή των υλικών μετάδοσης δεδομένων στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Με εξαιρετικές ταχύτητες μετάδοσης και ελαχιστοποίηση  απωλειών , οι οπτικές ίνες έχουνε την δυνατότητα  να μεταφέρουν σήματα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, με μεγάλη σταθερότητα και μηδαμινή εξασθένιση.

Read more ...