Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμού & Καμερών

Συστήματα Συναγερμών

Συστήματα Συναγερμών


Η πληρότητα που μας παρέχουν τα συστήματα ασφαλείας της Texecom μας βοηθάει να καλύψουμε κάθε απαίτηση των εγκαταστάσεων μας. Μία μεγάλη γκάμα πινάκων συναγερμού, ανιχνευτών κίνησης, ανιχνευτών κραδασμών και θραύσης υαλοκρυστάλλων, όπως και εσωτερικών και εξωτερικών σειρήνων, παρέχουν μεγάλη ευελιξία.

Σε περίπτωση μη καλωδιωμένων χώρων, η σειρά Ricochet Texecom προσφέρει μια άριστη λύση στον τομέα των ασυρμάτων συναγερμών. Με πρωτόκολλα υψηλής ασύρματης ασφάλειας η σειρά Ricochet εξισορροπεί τέλεια με την ενσύρματη επικοινωνία της Texecom.

<την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, πρωταρχικό ρόλο διαδραματίζει η αρχική μελέτη του χώρου. Έχοντας υψηλό φρόνημα ευθύνης και σεβασμό στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, μελετούμε λεπτομερώς τον χώρο σας και καλύπτουμε κάθε πιθανό σημείο πρόσβασης του πιθανού διαρρήκτη. Αυτό το κομμάτι απαιτεί σωστή τοποθέτηση των εκάστοτε στοιχείων του συναγερμού, ώστε να παρέχει μέγιστη ασφάλεια, ευχρηστία και φυσικά να είναι αποτρεπτικός για τους επίδοξους εισβολής./p>

Με την σειρά πληκτρολογίων Elite Premier, μπορούμε να παρέχουμε εκτός από άριστη ασφάλεια και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.