Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμού & Καμερών

Συστήματα καταγραφής Εικόνας CCTV-IP

Συστήματα καταγραφής Εικόνας CCTV-IP


Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων ασφαλείας και καταγραφής εικόνας, όπως η hikvision, η Vivotek, η HDpro,η Panasonic και η Sony, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να καλύψουμε κάθε οικιακή ή επαγγελματική εγκατάσταση.

Οι κάμερες ασφαλείας,λειτουργώντας ως ένα ακόμη σύστημα ασφαλείας, δίνουν την δυνατότητα οπτικοακουστικής παρακολούθησης και παρέχουν δυνατότητα ελέγχου των κινήσεων στον χώρου που εγκαθίστανται. Με την εγκληματικότητα πλέον σε πρωτοφανή επίπεδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε επίδοξους διαρρήκτες πολλών διαφορετικών κατηγοριών. Εγκαθιστώντας ένα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας καταφέρνουμε, εκτός της 24ωρης καταγραφής του χώρου μας,να δημιουργούμε αίσθημα ανασφάλειας στον επίδοξο διαρρήκτη, πετυχαίνοντας πολλές φορές να τον αποτρέψουμε να εισβάλει στον χώρο μας.

Η γκάμα καμερών και καταγραφικών είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πελάτη:

  • Κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • Ευρυγώνιο ή όχι φακό
  • Ptz κινούμενου κορμού
  • Δυνατότητα zoom Dome για ομορφότερο αισθητικό αποτέλεσμα
  • Αδιάβροχες και αντιβανδαλικές
  • Κρυφές κάμερες
  • Δυνατότητα καταγραφής σε απομακρυσμένα σημεία
  • Κάμερες με άριστο οπτικό αποτέλεσμα σε απόλυτο σκοτάδι
  • Υψηλή ανάλυση εικόνας και καταγραφής

Στον τομέα των DVR καταγραφικών, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του πελάτη, καθώς δημιουργούμε λύσεις για ένα απλό σπίτι μέχρι ένα εργοστάσιο παραγωγής βιομηχανίας. Τα καταγραφικά μπορούνε να είναι 4ων, 8 και 16 εισόδων καμερών με εισόδους και εξόδους καναλιών ήχου. Η συμπίεση εικόνας είναι Η264, ιδανική για αποστολή και αποθήκευση video, με υποστήριξη ανίχνευσης κίνησης και υποστήριξη σκληρών δίσκων 2 TB. Έτσι επιτυγχάνεται αποθήκευση video μεγάλης διάρκειας με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση.

ασικό σημείο αναφοράς είναι η δυνατότητα παρακολούθησης, παραμετροποίησης και ελέγχου των καμερών ασφαλείας μέσω διαδικτύου και φυσικά μέσω κινητών τηλεφώνων. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τον πλήρη έλεγχο του χώρου μας από οποιοδήποτε σημείο και αν βρισκόμαστε. Σε περίπτωση μη ύπαρξης τηλεφωνικής γραμμής, η εταιρία μας έχει την δυνατότητα εγκατάστασης 3G router για την παροχή ίντερνετ, αλλά και δημιουργίας ασύρματης ζεύξης μεγάλων αποστάσεων μεταφοράς εικόνας